Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γολγοθάς χωρίς τέλος για τον Μικρούτσικο



Το σπίτι του στο σφυρί

Κλεισμένος στο καβούκι του είναι αυτό το διάστημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού εδώ και καιρό το σπίτι του στην Κηφισιά βγαίνει στο σφυρί. Κοντά του για να του συμπαρασταθούν βρίσκονται μόνο ο μοναχογιός του και η Σοφία Βόσσου, αφού μετά τις πρόσφατες κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του πρώην συνεργάτιδά του, δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Στις 15 Δεκεμβρίου επίκειται ακόμη ένας πλειστηριασμός του σπιτιού του, μια επώδυνη διαδικασία για τον Ανδρέα που τον βάζει ξανά σε μπελάδες. Ο παρουσιαστής καλείται να πληρώσει το ποσό των 49.000 ευρώ για να μην προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.

Παράλληλα πληροφορίες της Espresso, τον θέλουν να κρατά σημειώσεις με σκοπό να εκδώσει την αυτοβιογραφία του, εμπεριέχοντας απαντήσεις σε πρόσωπα που του γύρισαν την πλάτη.

Η κακή κατάσταση των οικονομικών του αλλά και το συναισθηματικό κενό που ακολούθησε το χωρισμό του, θα παρουσιάζονται στο βιβλίο που ετοιμάζεται να γράψει. Άλλωστε όπως υποστηρίζει το φιλικό του περιβάλλον, ο παρουσιαστής έχει ανάγκη να δώσει κάποιες εξηγήσεις για όσα ειπώθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες