Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ! Γράφει η Σοφία Ζευγώλη.....

Η μαγειρική είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και ειδικά της Ελληνίδας γυναίκας! Από τα πολύ παλιά χρόνια το θέμα του φαγητού ήταν εκείνο που βασάνιζε τις νοικοκυράδες οι οποίες μην έχοντας τα απαραίτητα υλικά φρόντιζαν να στρωθεί το μεσημεριανό τραπέζι με τα λιγοστά φαγώσιμα που υπήρχαν τότε.
Αλήθεια τι θα τους χρησίμευαν οι δεκάδες εκπομπές και συνταγές που βλέπουμε σήμερα στην τηλεόραση αφού όταν υπήρχε στο τραπέζι μόνο το ψωμί και η ελιά δόξαζαν τον δημιουργό Θεό!!!
Ενώ σήμερα! πλούσια τα ελέη σου Κύριε,μας τα έδωσες όλα με αφθονία....!!!!
Ένα τσελεμεντέ θυμάμαι είχε η γιαγιά μου και το θεωρούσε προικιό και τον πέρνανε όλες οι νοικοκυράδες του χωριού να φτιάξουν τα κουλουράκια τους στις γιορτές.
Μετά από χρόνια παρουσιάστηκε η Εθνική μας μαγείρισα ΒΕΦΑ και δίδαξε όλη τη νεότερη γενιά με τις συνταγές της μέσα από τις καθημερινές εκπομπές που πρωτοστάτησε όλα αυτά τα χρόνια.
Γέμισε ο τόπος βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής,στα περιοδικά,στις εφημερίδες,στα πρωινά,στα μεσημεριανά,με λίγα λόγια πιά η κατσαρόλα και η κουτάλα πρέπει να γίνουν σημαία στις Εθνικές μας εορτές!!!!
<<ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ>> μία νεοσύστατη εκπομπή η οποία διανύει τον δεύτερο της χρόνο στην τηλεόραση....o τίτλος της μου ταιριάζει πάρα πολύ με αυτά που θέλω να σας πώ παρακάτω γιατί στ'αλήθεια κάτι ψήνεται γύρω μας και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!!!!
<<ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ>> εκπομπή μαγειρικής και αυτή....εγώ θα το έλεγα ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και δεν υπονοώ κάτι για τη συγκεκριμένη εκπομπή,γι'άλλους χτυπάει η κουδούνα!!!!
Και νάτα και τα realitoμαγειρέματα....όλα τα έχει η Μαριωρή μόνο ο Σκαρμούτσος μας έλειπε!
<<ΜASTER CHEF>> μία πολύ καλογυρισμένη και στημένη εκπομπή και μία πολύ ωραία τριάδα κριτών! Αναμφισβήτητα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή και πιστεύω ότι την ευθύνη αυτή την έχει στο 80% η κριτική επιτροπή!
Όλα λοιπόν μέχρι εδώ πολύ ωραία,κάποια στιγμή όμως εκεί που παρακολουθούσα τη συγκεκριμένη εκπομπή σ'ένα κοντινό πλάνο του πολύ συμπαθέστατου κυρίου Σκαρμούτσου σκάει μύτη κάτω από τον γιακά του σε tattoo ένα πελώριο ΜΑΤΙ!
Λέω τώρα εγώ η ξανθιά,τι να σημαίνει αυτό το ΜΑΤΙ????....ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ που ταιριάζει και με την εκπομπή?....ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΗΘΩΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ?....ή όπως λέμε ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ?
Το έψαξα λοιπόν αγαπημένα μου φιλαράκια και βρήκα την απάντηση....Αυτό το μάτι που έχει ο κύριος Σκαρμούτσος στο λαιμό του είναι ένα από τα σύμβολα των illuminati δηλαδή στην απλή Ελληνική γλώσσα είναι ένα από τα σύμβολα της ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!!!!....μάλιστα καλά ακούσατε,τώρα βέβαια μπορεί ο ίδιος να μην το γνωρίζει αυτό και μακάρι να είναι έτσι αλλά κύριε Σκαρμούτσο μου τι το ήθελες το τρίτο μάτι στο λαιμό σου;;;; έχεις δύο πολύ ωραία μάτια που σου τα έδωσε ο Θεός γιατί βάζεις και το μάτι του ΣΑΤΑΝΑ;;;;;;
Όπως σας είπα λοιπόν το έψαξα και πρέπει να σας πώ ότι τρελλάθηκα όταν διαπίστωσα
ότι σχεδόν παντού έχει εισβάλλει και κερδίζει έδαφος καθημερινά η ΜΑΣΟΝΙΑ....Τα σύμβολα της υπάρχουν σχεδόν παντού σε ανύποπτα σημεία!!!!
Άκουγα όπως θα έχετε ακούσει και εσείς την φράση <<ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ>> πόσοι όμως δίναμε σημασία;;;; κι εγώ μέχρι χθές δεν είχα πάρει είδηση τι συμβαίνει στ'αλήθεια.Φανταζόμουνα κι'εγώ όπως οι περισσότεροι ότι πράγματι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ασπάζονται τη μασονία διεκδικώντας μεγάλες θέσεις και αξιώματα.Η πραγματικότητα όμως είναι θλιβερή,τα σύμβολα της μασονίας υπάρχουν σχεδόν παντού γύρω μας απλά σε ωραία περιτυλίγματα!
Βγαίνει λοιπόν ο κύριος Σκαρμούτσος έχοντας από τη μία πλευρά του λαιμού του το μάτι του ΣΑΤΑΝΑ και από την άλλη μου μοστράρει ένα σταυρό για να μας παραπλανήσει και γίνεται πρότυπο για το νέο που παρακολουθεί ο οποίος αγνοώντας τι κρύβεται πίσω από το μάτι θέλει και αυτός να τον μιμηθεί!!!!
Εδώ όμως θέλω να σας πώ κάτι....δικαίωμα έχει κάθε κύριος Σκαρμούτσος να είναι Μασώνος (αν είναι ο άνθρωπος δηλαδή γιατί μπορεί και ο ίδιος να μη γνωρίζει τι σημαίνει αυτό το μάτι!!!!!!!!!!) να είναι Βουδιστής ή οτιδήποτε έχει ο ίδιος επιλέξει γιατί σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων ΑΛΛΑ στην προσωπική τους ζωή!!!! Δεν δέχομαι να γίνονται έμμεσα ή άμμεσα πρότυπα!!!!!!!!!!
Αλλά αυτό που με εξωργίζει περισσότερο απ'όλα είναι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι κάνουν "ΜΟΚΟ"....Η κυρία Στεφανίδου προσπαθεί δήθεν μου τάχα μέσα από τις εκπομπές της να βγαίνουν και κάποια μηνύματα για τους νέους όπως μας λέει! Άν έχεις τα κότσια κυρία Τατιάνα μας ασχολήσου και λίγο με το μάτι του κύριου Σκαρμούτσου!!!!
Κυρία Λαμπίρη μου άσε τα μέλια για λίγο δεν χάθηκε και ο κόσμος και κάνε θέμα αυτό το οποίο γίνεται κάγκρενα καθημερινά για όλους μας!
Εσείς εκεί στα πολύ πρωινάδικα κύριοι Γιώργηδες που παριστάνετε τους Εθνοπατέρες για κάντε ένα θεματάκι για τη ΜΑΣΟΝΙΑ και τις προεκτάσεις της και αφήστε για λίγο τα συνταξιοδοτικοοικονομικά....!!
!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!! κανένας σας δεν τολμά να πεί κουβέντα γιατί όλοι σας είστε ψιλοβουτηγμένοι!!!!!!!!!
Την παραβατικότητα των ιερωμένων της Εκκλησίας μας όμως όποτε αυτή συμβεί την κάνετε βούκινο,ώρες ολόκληρες αφιερώνετε για να αναδείξετε το θέμα το οποίο από θεματάκι το κάνετε θαματάρα!!!! Σε θέματα όμως όπως της ΜΑΣΟΝΙΑΣ υπάρχει ο νόμος της σιωπής!!!!
Αγαπημένοι μου φίλοι με πολύ φόβο περιμένω το αύριο αυτής της χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ!
Διαβάστε,ψάξτε και ενημερωθείτε,πρέπει να αντισταθούμε,να φωνάξουμε και να πούμε όχι σε όλα αυτά που με ύπουλο τρόπο προσπαθούν να μας επιβάλλουν....ΟΧΙ στην φοροκάρτα....ΟΧΙ στην εθνοκάρτα....ΟΧΙ στο κινητό της 4ης γενιάς....ΟΧΙ σε κάθε τι που παέι να διαβρώσει τις ηθικές μας αξίες!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες