Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΥΟ ΔΥΟ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!!!!! Γράφει η Σοφία Ζευγώλη. Διάβασε.......


Πηδηματάκια.....με διακοπές!!!!!!!!!!!!!


Φίλοι μου καλοί,καλοί μου φίλοι όπως λέει και ο αγαπημένος μας ηθοποιός Θανάσης Βέγγος,παρατήρησα ότι μεγάλη και αιφνιδιαστική είναι και η εξέλιξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή,η οποία από μία απλή πανελίστρια του Alter ΠΗΔΗΞΕ στην παρουσίαση του "TV Weekend" αντικαθιστώντας επάξια την Βάσια Λόη.
Όμως πρίν ακόμα καλά καλά την απολαύσουμε στη συγκεκριμένη εκπομπή ΠΗΔΗΞΕ και πάλι κάνοντας μεγαλύτερο άλμα στην καθημερινή πιά παρουσίαση του "Πολύ Μπλά Μπλά" παίρνοντας την θέση της πολύ γλυκιάς και χαριτωμένης Φαίη Σκορδά.
Πολλά ΠΗΔΗΜΑΤΑ βρέ παιδιά γίνονται τελευταία στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο! Άλλοι ΠΗΔΑΝΕ από κανάλι σε κανάλι,άλλοι ΠΗΔΑΝΕ από γραφείο σε γραφείο,άλλοι ΠΗΔΑΝΕ από καρέκλα σε καρέκλα αλλά τελικά αυτά τα ΠΗΔΗΜΑΤΑ βγαίνουν σε καλό!
Βέβαια υπάρχουν και ΠΗΔΗΜΑΤΑ που σπάνε πόδια,χέρια,κεφάλια όπως π.χ του Βασίλη Λεβέντη που δήλωσε ότι θα ΠΗΔΗΧΤΕΙ απ'το παράθυρο!!!!!!!!! Είναι ανάλογα που θα ΠΗΔΗΞΕΙ ο καθένας....Γι'αυτό παιδιά προσέξτε οι δρόμοι της Ελλάδας φημίζονται για τις λακούβες τους!!!!!!!!
Τελευταία όμως έχω άλλον έναν προβληματισμό που με βασανίζει καλά μου αναγνωστάκια και θελω να τον μοιραστώ μαζί σας....Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό και αυτό το έζησα έντονα και στις καλοκαιρίνες μου διακοπές,πολλά ζευγαράκια ανδρών!!!!!!!!
Παλιά όλοι ξέραμε ότι όταν λέγαμε ζευγαράκι εννοούσαμε έναν άνδρα και μία γυναίκα,τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και βλέπουμε τους άνδρες δυό δυό σαν τους Χιώτες,στη καφετέρια,στο θέατρο,στην παραλία και γενικά σε πολλές εκδηλώσεις.
Και λέω τώρα εγώ η ξανθιά,μήπως χώρισαν από τις αγαπημένες τους και σμίγουν για να πούν τον πόνο τους και να μοιραστούν τον καυμό τους???????? Μήπως λόγω οικονομικής κρίσης μοιράζονται έξοδα επιβίωσης???????? γιατί πολλοί από αυτούς ζούν και στο ίδιο σπίτι!
Αφού διάβασα πρόσφατα ότι π.χ ο Αντώνης Ρέμος με τον Νίκο Βέρτη έκαναν μαζί διακοπές στην Πάρο....Επίσης στην Πάρο έκαναν τις διακοπές τους μαζί ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη....άλλο ανδρικό τρίο αυτή την φορά είναι του Γιάννη Λάτσιου,Γρηγόρη Αρναούτογλου και Αντώνη Κανάκη οι οποίοι έκαναν διακοπές παρεούλα αυτή την φορά εκτός συνόρων....ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!
Η κρίση παιδιά βρήκε και τους επώνυμους,αυτό είναι το βρήκα!!!! δε μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο!!!! γιατί εγώ είμαι μιά χαζή ξανθιά και το μυαλό μου δεν πάει ποτέ στο πονηρό σε αντίθεση με όλους εσάς τους καχύποπτους και καχεκεντρείς!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!
Μάκια! Μάκια! Μάκια!

4 σχόλια:

  1. etsi einai opos ta les..... kai den einai katholou...... TYXAIO!!!!!! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax koritsaki mou kalo kai posa akoma tha ginoun oxi me dio oute me treis alla me pente pente. poulman tha pernoun se ligo kairo. Ali se mas.... filakia kai xronia sou polla kai gi ti giorti sou. Kai episis den einai dinaton mia ksanthia pou exei afto to iperoxo onoma na einai XAZI! Kathe allo... ta simoerasmata anikoun se olous...!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται ότι δεν ισχύει πιά το γαλλικό:Vive la différence!
    Αλλά το κακό δεν σταματάει εδώ, έχουμε και συνέχεια. Βλέπεις νεαρά κορίτσια σαν τα κρύα τα νερα να περπατουν "χεράκι-χεράκι" σε καιντρικους δρόμους σε καθε πόλη της Ελλάδας, δυστυχώς...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες